Ürkmezer VatandaÅŸları Dinlemeye Devam Ediyor
2018 yılı ilk haftasından bu yana devam eden Halk Günü Toplantılarında Safranbolu Kaymakamı ve Belediye BaÅŸkanı Dr. Fatih Ürkmezer, vatandaÅŸların taleplerini almaya devam ediyor.
Ürkmezer’in talimatı ile baÅŸlayan ve vatandaÅŸların kendisine bire bir ulaÅŸmalarını, dertlerini, isteklerini dinlemek, taleplerini almak amacıyla baÅŸlattığı Halk Günü Toplantıları yoÄŸun katılımla devam ediyor.
Bu gün gerçekleÅŸtirilen toplantıda da Kaymakamlık ve Belediye Birim Müdürleri hazır bulunurken, bazı vatandaÅŸlar toplantı sonrası yaptıkları açıklamada, bu tür toplantıların faydalı olduÄŸunu, taleplerini doÄŸrudan iletebildikleri ve takibini yapabildiklerini söylediler.
Safranbolu’da görev yapmanın kendisi için büyük bir gurur olduÄŸunu ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye BaÅŸkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Göreve baÅŸladığımız ilk günkü ÅŸevk ve azimle hizmet üretmeye, hizmetin en iyisini vatandaşımızın ayağına götürmeye devam ediyoruz. Bu baÄŸlamda, asfalt, kaldırım, çevre temizliÄŸi, su gibi rutin hizmetlerimizin yanı sıra vatandaşımızla sık sık bir araya gelmeye de gayret gösteriyoruz. Gerek köy ve mahalle ziyaretlerimiz gerekse esnaf ziyaretlerimizin yanında bizim ulaÅŸamadığımız ancak bizlere mutlaka ulaÅŸması gereken vatandaÅŸlarımız için baÅŸlattığımız Halk Günü Toplantıları ile hem sorunları dinliyor hem de Safranbolu halkı ile hasbıhal etme fırsatı buluyoruz” dedi.
İlk günden bu yana kendisi ve mesai arkadaÅŸlarına gösterilen yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teÅŸekkür eden Ürkmezer; “ Bu hizmetlerin hepsi tabii ki devletimizin saÄŸladığı kaynaklardan ancak karşılıklı anlayış ve istiÅŸare ile gerçekleÅŸtirilen hizmetin hem kalitesi hem de tamamlanması kısa sürüyor” diye konuÅŸtu.
Toplantıda bir yandan Ürkmezer talepleri alırken diÄŸer yandan birim müdürleri kendi alanlarındaki notları alarak vatandaÅŸları gerekli mercilere yönlendirdiler.
Yayınlanma tarihi: 21/01/2019
DiÄŸer Haberler

Temizlik İşleri Görev Başında

BaÅŸkan Köse Makedonya’da

BaÅŸkan Köse ‘Kimsenin EkmeÄŸiyle Oynama Gibi Bir Derdimiz Yok’

Travel Turkey 2019’da Safranbolu Rüzgarı

2. Günün Gözdesi Safranbolu
Safranbolu Belediyesi Hastaların Yanında

Su İşleri MüdürlüÄŸü Gece de Görev Başında

Ekipler Gece Gündüz Demeden Çalışıyor
BaÅŸkan Köse VatandaÅŸları Dinlemeye Devam Ediyor

Safranbolu, İzmir Travel Turkey Fuarında Yerini Aldı
SAKEM’de Kursiyerler Mutlu

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Yönelik Çalışma

BaÅŸkan Köse’nin Dünya Kadın Hakları Günü Mesajı
BaÅŸkan Köse Ailelerin Mutluluklarına Ortak Oluyor

Kış Gelmeden Sen Gel

Çalışmalar Devam Ediyor

BaÅŸkan Köse’den Mustafa Yolbulan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
