Dr. Fatih Ürkmezer Belediye Başkanı

Misak-ı Millide Bu Akşam

Her yıl düzenli olarak devam eden ve Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan Akşamlarının konuğu Karabük üniversitesi Müzik Topluluğu olacak. Teravih Namazı sonrası başlayacak programa tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.

Ramazan Akşamları Devam Ediyor

Safranbolu Geleneksel Ramazan Akşamları etkinlikleri aralıksız devam ediyor.

Her akşam olduğu gibi iftar sonrası çocuklara yönelik gösteri ve oyunlarla başlayan programlar dahilinde  çocuklar teravih namazına kadar gönüllerince eğlenirken, namaz sonrası büyüklere yönelik programlara geçiliyor.

Ramazan Akşamlarının dün akşamki konuğu ise Şair, Yazar ve Edebiyatçı Eren Miyasoğlu idi. Teravih Namazının ardından başlayan programa vatandaşlar yine yoğun ilgi gösterirken yazar, ramazana ayının faziletlerini ülkemizin değerleri olan çeşitli yazar ve şairlerden örnek vererek anlattı.

16 mayıs 15 haziran arası RAMAZAN AKŞAMLARI

Tarih: Haziran 1. Haftası